Menu

Tlf. +45 39 90 90 02   |    Kontakt os   |   

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser:

Et Hjem / Sanders Aps
Ådalsvej 50
2970 Hørsholm 
CVRnr: DK33048815
Email: info@ethjem.dk
telefon:+45 39 90 90 02
 

1. Afgivelse af ordre:

Når du har afgivet en ordre på vores webshop, www.ethjem.dk, vil vores system automatisk sende dig en kvittering for din bestilling via e-mail.
Ordrebekræftelse fremsendes til dig via e-mail umiddelbart efter afgivelse af ordren. Faktura og en følgeseddel vedlægges sammen med de varer, du har bestilt.
Faktura fremsendes desuden som PDF-dokument når din ordre er ekspederet.
 

2. Annullering af ordre

Ordrer, der endnu ikke er afsendt  kan annulleres indenfor 24 timer ved at sende en mail til ordre@ethjem.dk. Her skal anføres bestillingstidspunkt samt ordrenummer.

 

3. Betaling:

Betaling kan ske via de mest udbredte kredit- og betalingskort (Dankort, E-dankort, Visa, Mastercard, JCP og Mobilpay). Der tages ikke gebyr for betaling med kreditkort.
Hvis du bestiller en vare via webshoppen trækkes beløbet først når afsendelse er foretaget eller varerne er klargjort til afhentning fra vores lager.
 

Desuden kan betaling ske via et rente og gebyr frit lån formidlet af Spar-Xpres. ÅOP er 0%. Til enhver tid kan lånet indfries. Såfremt der ikke opnås positiv kreditgodkendelse fra Spar-Expres kan Ethjem annullere ordren eller der aftales betaling på anden vis. (fx. bankoverførsel, kontant eller via betalings/kreditkort) 

Ansøgningsskema for lån skal udfyldes og sendes. Efter sagsbehandling hos Spar-Xpres og bevilling af lånet, vil varerne blive klargjort til forsendelse. Det er vigtigt at lånebeløbet er nøjagtig samme beløb, som den samlede køb via webshoppen.

Når du har modtaget godkendelse for lånet fremsender Spar-Xpres lånedokumenter, som skal underskrives inden de bestilte varer kan leveres. Underskrivelse kan ske via NEM-ID eller ved fysisk underskrivelse af dokumenter.

Ved tilbagetræden fra aftalen, bortfalder enhver tilknyttet aftale, jf. forbrugeraftalelovens § 26

 

4. Priser:

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med ethjem.dk indgås aftaler på dansk.
  

5. Levering:

Vi leverer møbler til fast lav pris: Kr. 299,00 i hele Danmark.(kun brofaste forbindelser)

Levering sker med vores faste vognmand, som sikrer at dine varer kommer frem i god behold.

Småforsendelse kan evt. sendes med Post Nord for kr. 49,00 (dog ikke møbler).

Bestil din børnemadras inden kl. 16. Så sender vi den samme dag med Post Nord. Madrassen sendes sammenrullet, så den er håndterbar. Afhentes på dit lokale posthus. Vi sender med Post Nord og du vil modtage en sms, når pakken er klar til afhentning på dit lokale posthus.

  • Sjælland (ØST-Danmark): Levering sker typisk tirsdag og fredag. Tidspunkt efter nærmere aftale 
  • Jylland-Fyn (VEST-Danmark): Vi leverer hver uge til Jylland, men der kan gå op mod 2 uger. Vi kontakter for aftale om nærmere tidspunkt.

Ved indtastning af ordren kan evt. anføres et foretrukket leveringstidspunkt, som vi vil forsøge at imødekomme. Dog kan du først regne med leveringstidspunktet når vi har bekræftet det.

Vi gør opmærksom på, at levering som udgangspunkt sker til fortorvs-kant. Chaufføren er ikke forpligtet til at hjælpe med ind-/opbæring.

Evt. ekstra hjælp skal aftales inden leveringen og afregnes særskilt.

Når du modtager dine varer bør du bør du kontrollere emballagen meget grundig for eventuelle skader, som kan have påvirket selve varen. Eventuelle forbehold for skader anføres på fragtbrev, som chaufføren har med ved levering.

 

6. Afhentning fra lager:

Såfremt du ønsker at hente varerne fra vores lager i Hørsholm, vil du modtage en email eller opringning, når varerne er klar til afhentning. For at få varerne udleveret på lageret, skal du medbringer faktura med kvittering for at varerne er betalt. Faktura sendes pr. email når varerne er klar til afhentning.

Vores adresse er: Ådalsvej 50, 2970 Hørsholm. Ved udlevering bedes du kontrollere emballagen meget grundig for eventuelle skader, som kan have påvirket selve varen.

Desuden er det vigtigt, at du kontrollerer at det korrekt antal colli er udleveret.

 

7. Reklamationsret:

Når du handler hos os, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 For at undgå unødvendig kørsel bedes du dog i første omgang kontakte os i butikken på 39 90 90 02 så vi kan aftale de nærmere omstændigheder.

 

Varen sendes til:
Et Hjem / Sanders Aps
Ådalsvej 50
2970  Hørsholm
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 
 

8. Fortrydelsesret:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail info@ethjem.dk eller telefon 39 90 90 02. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i disse betingelser.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi
har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med
behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Hent fortrydelsesformularen her

 

9. Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Under alle omstændigheder bedes du kontakte os, idet vi gerne vil være behjælpelige med at gøre returnering lettest muligt.
 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på
adressen Ethjem / Sanders aps, Ådalsvej 50, 2970 Hørsholm.

 
Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end
hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i vores fysiske
butik.
Hvis varen er prøvet eller taget i brug udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket
betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig
af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk
butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Bemærk, at ved nogle varetyper kan originalemballagen udgøre en del af varens værdi. Vi opfordrer derfor til at du altid returnerer i original emballage.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET:
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Et Hjem / Sanders Aps
Ådalsvej 50
2970 Hørsholm
Danmark

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

10. Klagemuligheder

Vil du klage over en vare eller leverance bedes du kontakte os på info@ethjem.dk. En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os, kan også indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage, skal du angive vores e-mail adresse info@ethjem.dk

  

11. Personlige oplysninger

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Vi registrerer navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. 
Personoplysningerne registreres hos Et Hjem / Sanders Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Der videregives ikke oplysninger til tredjepart.
Som registreret hos Et Hjem / Sanders Aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Et Hjem / Sanders Aps via e-mail info@ethjem.dk.
 
 

12. Kontakt

Du kan altid kontakte os og vi hjælper med alle spørgsmål du måtte have. Både før, under og efter dit køb.

Telefon 39 90 90 02 (hverdage mellem 9 - 16.30 + lørdag, 11 - 14) eller på info@ethjem.dk. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt, dog senest indenfor 1-2 arbejdsdage.