Menu

Tlf. +45 39 90 90 02   |    Kontakt os   |   

Børneværelset

Børnemøbler til børneværelset. Søger du kvalitetsbørnemøbler, hvor sikkerhed og kvalitet er i fokus?

Vi hjælper dig med inspiration til et børneværelse, hvor der er plads til leg og hvor børnemøblerne kan ombygges efter behov. Se udvalg her eller klik ind på kategorierne i menuen foroven og lad dig inspirere. Vores babysenge og børnesenge er i en kategori for sig - nedenstående er blot et udpluk. Vores tekstiler og tilbehør har vi nøje udvalgt, så de komplementerer vores møbler og skaber glæde og farvespil.

15 vare(r)

15 vare(r)

Vores børnesenge er fleksible og nemme at ombygge.

Sofus baby tremmeseng er en udtræksseng, din lille pode kan have glæde af i mange år. Babyesengen er produceret i birketræ, robust materiale og glat overflade. Høj kvalitet og høj sikkerhed til fair priser. Vi har tænkt på design og funktionalitet, hvor sikkerhed og kvalitet går hånd i hånd. Du kan med tiden ombygge Sofus baby seng til en halvhøj, så dit barn kan få plads under sengen til hyggeleg og legetøj.

Vores Fanny seng serie er som et sæt "klodser", der er til at sætte sammen, skille ad, ombygge (forlænge eller forhøje f.eks.). Din børneseng kan med få tilbehørsting skifte model - og ofte kan du genbruge dele. Og du bestemmer tempoet og behovet for "en forvandling af sengen". Måske jeres familie bliver større, og der skal være plads til en ekstra, så kan en køjeseng være løsningen. Og når familien flytter til noget større, kan sengene skilles ad og bruges som to enkelt senge - og måske suppleres med en himmel ovenpå. Måske dit barn skal starte i skole, og der skal være plads til et skrivebord. Er der ikke så meget plads er en skriveplade under højsengen en løsning.

Børneseng, skriveplade, plads til hule, suppler med lækre tekstiler fra bl.a. CAM CAM, OYOY, Sander's, Miffy lamper etc. og skab børneværelset med lige "dit touch".

Kom forbi vores showroom og se vores møbler eller ring og tal med os. Vi glæder os til at vejlede og inspirere dig.